Monday, June 29, 2009

Δεύτερη νεκροψία ζητά η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον

Το εξώφυλλο του περιοδικού «Time» για το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.

Δεύτερη νεκροψία στη σορό του Μάικλ Τζάκσον ζητά η οικογένεια του εκλιπόντος καλλιτέχνη, προκειμένου να δοθούν σαφείς απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του. Τον γιατρό που ήταν μαζί του τις τελευταίες στιγμές ανέκριναν για δεύτερη φορά οι Αρχές. Το αίτημα της οικογένειας για δεύτερη νεκροψία μετέφερε στους δημοσιογράφους ο αιδεσιμότητος Τζέσε Τζάκσον, τονίζοντας ότι παραμένουν αναπάντητα πολλά κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο του «βασιλιά της ποπ».

Σύμφωνα με τον Τζέσε Τζάκσον, ο γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ, που ήταν μαζί του τις τελευταίες του στιγμές, «οφείλει να δώσει στην οικογένεια σαφείς απαντήσεις και να βγει δημόσια και να πει: Αυτές ήταν οι τελευταίες ώρες του Μάικλ, να τι ακριβώς συνέβη...». Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του γιατρού Μιράντα Σέβτσικ ξεκαθάρισε ότι ο Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος έχει ανακριθεί από την αστυνομία δύο φορές, δεν θεωρείται ύποπτος. «Διευκρίνισε ορισμένες ανακολουθίες σχετικά με τον θάνατο του Τζάκσον. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι σε καμία περίπτωση δεν τον θεωρούν ύποπτο αλλά ότι παραμένει ένας μάρτυρας αυτής της τραγωδίας» ανέφερε η Σέβτσικ. Η ίδια δήλωσε ακόμη ότι ο προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον παραμένει στο Λος Αντζελες από την ημέρα που ο διάσημος τραγουδιστής απεβίωσε.

«Ήταν στο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον Τζάκσον στο νοσοκομείο και παρέμεινε εκεί για ώρες για να επιβεβαιώσει και να ενημερώσει την οικογένεια του Τζάκσον. Ο Δρ. Μάρεϊ θα συνεχίσει να συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές και ζήτησε από όλους να συμπεριλαμβάνουν και την οικογένεια του Τζάκσον στις προσευχές τους» καταλήγει η ανακοίνωση της εκπροσώπου του καρδιολόγου.

Η σορός του Μάικλ Τζάκσον παραδόθηκε στην οικογένειά του την Παρασκευή, αφού ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση. Ο θάνατός του έχει αποδοθεί σε ανακοπή καρδιάς, ενώ τα αποτελέσματα της τοξικολογηκής εξέτασης δεν έχουν γίνει γνωστά. Αγνωστο παραμένει, επίσης, το πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

  • ΤΑ ΝΕΑ: Κυριακή 28 Ιουνίου 2009. Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2009 15:58. Web-Only

No comments: