Friday, June 26, 2009

Παραμένει άγνωστη η αιτία θανάτου του Μ. Τζάκσον

  • O θάνατος του Μάικλ Τζάκσον δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό ινστιτούτο του Λος Άντζελες.

Η ετυμηγορία για «την αιτία του θανάτου καθυστέρησε. Αυτό σημαίνει πως ο ιατροδικαστής ζήτησε να διενεργηθούν και άλλες αναλύσεις, όπως τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις. Αναμένουμε ότι αυτές οι εξετάσεις θα πάρουν τέσσερις με έξι εβδομάδες», δήλωσε ο Χάρβεϊ. «Τότε, από τη στιγμή που θα έχουν διενεργηθεί αυτές οι εξετάσεις, αναμένουμε ότι θα μπορούμε να δώσουμε ένα οριστικό αποτέλεσμα για το τι προκάλεσε το θάνατο» του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος διαπιστώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ) σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες (Καλιφόρνια, δυτικές ΗΠΑ), όπου ο «βασιλιάς της ποπ» εισήλθε επειγόντως.

«Δεν υπάρχει κανένα σημάδι εξωτερικού τραυματισμού στο πτώμα του Τζάκσον ή κάτι που να δείχνει πως διαπράχθηκε έγκλημα», επέμεινε ο Χάρβεϊ. Την Πέμπτη, ο αδελφός του σταρ, Τζερμέν, είχε αναφερθεί σε «ανακοπή καρδιάς» η οποία συνέβη, σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο, στην κατοικία του Τζάκσον στο Χόλμπι Χιλς, μία πλούσια συνοικία του Λος Άντζελες όπου ενοικίαζε μία κατοικία από τον Ιανουάριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

No comments: