Friday, June 26, 2009

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ τίμησε τον Μάικλ Τζάκσον

  • Φόρος τιμής στο βασιλιά της ποπ.

Εκπρόσωποι της Βουλής των Αντιπροσώπων απότισαν φόρο τιμής στον «βασιλιά της ποπ» Μάικλ Τζάκσον, που πέθανε την Πέμπτη στο Λος Άντζελες χαρακτηρίζοντας «θεϊκό» το ταλέντο του.

«Σηκωνόμαστε όρθιοι για να τιμήσουμε έναν σταρ που ανέβηκε ψηλά στον ουρανό» είπε η Δημοκρατική βουλευτής Νταϊάν Γουάτσον κατά τη διάρκεια της διακοπής της συζήτησης του νόμου περί κλιματικών αλλαγών.

«Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από αυτή τη γη και τώρα είναι ανάμεσα στ' αστέρια. Ήταν ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα που διασκέδαζε τον κόσμο με τις δυναμικές εμφανίσεις του, τα τραγούδια και το χορευτικό στιλ του», πρόσθεσε.

Η Γουάτσον είπε ότι η Βουλή εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια, τους φίλους και τα εκατομμύρια των θαυμαστών του Τζάκσον σε όλο τον κόσμο.

Ο επίσης Δημοκρατικός Τζέσε Τζάκσον Τζούνιορ, είπε από την πλευρά του ότι ο Θεός «δίνει τη χάρη του, το έλεός του και τα ταλέντα σε όλα τα παιδιά του» και «ευλόγησε» ιδιαίτερα τον Μάικλ Τζάκσον. «Σήμερα μιλώ στη Βουλή στο όνομα μιας ολόκληρης γενιάς και ευχαριστώ το Θεό που μας επέτρεψε να ζήσουμε στην εποχή του» είπε ο γιος του αιδεσιμότατου Τζέσε Τζάκσον, ζητώντας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

No comments: