Wednesday, July 9, 2008

ΣΤΟ SΑΝΙ FΕSΤΙVΑL ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ο Κουβανός  πιανίστας  Τσούτσο  Βαλντές θα  δώσει το  «παρών» στη  Σάνη
Ο Κουβανός πιανίστας Τσούτσο Βαλντές θα δώσει το «παρών» στη Σάνη
To 30 μέτρων
καράβι «Caravan Stargebarge» αγκυροβόλησε στη Σάνη Χαλκιδικής και περιμένει επιβάτες για να τους ταξιδέψει με τη δύναμη της φαντασίας και της μουσικής στο μέλλον, μέσα από τη μουσικοχορευτική παράσταση «Utopian Floes» της ομάδας Caravan Stage Company.
Είναι μία από τις δεκαεπτά εκδηλώσεις που φιλοξενεί το φετινό 16ο Sani Festival, από τις 11 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου. Η εικαστική εγκατάσταση «Βreathing Circle» της Δανάης Στράτου έχει στηθεί ειδικά για το φεστιβάλ, στο οποίο θα παρουσιαστούν 15 συναυλίες. Πρώτα, οι τρεις Κουβανοί πιανίστες Chucho Valdes, Οmar Sosa και Roberto Fonseca στο τριήμερο Jazz on the Ηill.
Η Ελένη Καραΐνδρου με την Καμεράτα θα παρουσιάσει έργα από την πρόσφατη δισκογραφία της «Το λιβάδι που δακρύζει», την «Ελεγεία», και το «10», με τη φωνή της Νένας Βενετσάνου υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Μυράτ. Τα ταλέντα τους θα ενώσουν η Μαρία Φαραντούρη και η Μάρθα Φριντζήλα, σε μοιρολόγια, δημοτικά, γκόσπελ, ενώ ακολουθεί η γεννημένη στο Λονδίνο τραγουδοποιός Αθηνά Ανδρεάδη, πριν την χοροθεατρική παράσταση «Ηλέκτρα Αυτουργός» της Σοφίας Σπυράτου.

No comments: