Wednesday, July 2, 2008

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ


Λίγο πριν την έλευσή της στην Ελλάδα, η Αμερικανίδα ποπ σταρ Μαντόνα θα κάνει μια «στάση» στο Μαυροβούνιο, όπου στις 25 Σεπτεμβρίου θα δώσει συναυλία στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Μπούντβα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Β92 του Βελιγραδίου, οι διοργανωτές της συναυλίας ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου ότι αυτή θα είναι και η μοναδική παρουσία της Αμερικανίδας σταρ στην επικράτεια της πρώην Γιουγκοσλαβίας, αφού το πρόγραμμα της περιοδείας της «Sticky and Sweet» σε Αμερική και Ευρώπη είναι «γεμάτο».

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου και οι τιμές των εισιτηρίων- σύμφωνα πάντα με τους διοργανωτές- θα κυμαίνονται από 35 έως και 200 ευρώ για τις θέσεις VIP. «Η συναυλία θα διοργανωθεί όπως σε κάθε άλλη ευρωπαϊκή πόλη και αναμένεται να διαρκέσει δύο ώρες» δήλωσε εκπρόσωπος των διοργανωτών.

Η διευθύντρια του Οργανισμού Τουρισμού της Μπούντβα, Γέλενα Ραντένοβιτς, δήλωσε ότι ο κατάλογος των απαιτήσεων της Μαντόνα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και αυτό αναμένεται να γίνει σε περίπου έναν μήνα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ίδιας, το κόστος της συναυλίας αναμένεται να είναι ανάλογο με αυτό της περσινής συναυλίας των Rolling Stones. «Το σημαντικό είναι πως η Μαντόνα έλαβε προσωπικά η ίδια την απόφαση να τραγουδήσει στην Μπούντβα, επειδή της αρέσει το μέρος» είπε η κυρία Ραντένοβιτς και πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία της άφιξης της Αμερικανίδας σταρ στο Μαυροβούνιο.

http://www.smh.com.au/ffximage/2007/10/11/madonna_chains_narrowweb__300x421,0.jpg

Δεν χωρίζει η Μαντόνα

Η εκπρόσωπος της Μαντόνα διέψευσε τις πληροφορίες που κυκλοφορούν ευρύτατα σύμφωνα με τις οποίες η τραγουδίστρια χωρίζει από τον σύζυγό της, Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο επί επτά χρόνια και μεγαλώνουν μαζί τρία παιδιά. Η διάψευση ακολούθησε τις πληροφορίες ότι η Μαντόνα πρόκειται να χωρίσει γιατί έχει δεσμό με τον σούπερ σταρ του μπέιζμπολ Αλεξ Ροντρίγκεζ. Ο Ροντρίγκεζ είναι επίσης παντρεμένος και τον είδαν να φεύγει αργά τη νύχτα από το διαμέρισμα της Μαντόνα στη Νέα Υόρκη.

«Ο σύζυγός της Μαντόνα Γκάι, έφθασε χθες βράδυ στη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί με τη σύζυγο του και τα παιδιά τους», δήλωσε η εκπρόσωπος της σόουγουμαν, Λιζ Ρόζενμπεργκ στο περιοδικό People και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν σχέδια διαζυγίου για την Μαντόνα και τον Γκάι». Η κυρία Ρόζενμπεργκ διέψευσε επίσης τις φήμες για σχέση της Μαντόνα με τον Ροντρίγκεζ. «Η Μαντόνα και ο Άλεξ έχουν τον ίδιο μάνατζερ, τον Γκάι Οσέιρι. Έχουν συναντηθεί, γνωρίζονται και η Μαντόνα είχε πάει τα παιδιά της να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι των «Γιάνκις» την περασμένη εβδομάδα» επισήμανε.

No comments: