Saturday, July 5, 2008

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΡΟΚΓΟΥΕΙΒ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ


Siouxsie, Offspring, Judas Priest, Μανού Τσάο, Πάτι Σμιθ 8-10 Ιουλίου στο Τerra Vibe

Περίπου 30 ονόματα από την ξένη και ελληνική μουσική σκηνή θα παρελάσουν από τις δύο σκηνές -Τerra και Vibe- του φετινού ανανεωμένου φεστιβάλ Ροκγουέιβ, στις 8, 9 και 10 Ιουλίου. Την πρώτη μέρα (8 Ιουλίου) στη σκηνή Terra εμφανίζονται οι Gossip με την πληθωρική και αμφιλεγόμενη Beth Ditto στο μικρόφωνο, οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Deus που επιστρέφουν φέτος με νέο άλμπουμ, η υπέροχη Siouxsie σε σόλο πια πορεία μετά το οριστικό τέλος των Banshees και των Creatures και οι Offspring με τη δυνατή πανκ ποπ μουσική τους. Η δεύτερη σκηνή θα φιλοξενήσει το ιρλανδοκέλτικο punk rock των Flogging Molly, αλλά και τον Marky Ramone.

Η 9η Ιουλίου είναι αφιερωμένη στη μέταλ μουσική με τα συγκροτήματα Morbid Angel, Opeth, Cavalera Conspiracy, Within Temptation και τους Ελληνες Inner Wish. Αδιαφιλονίκητοι πρωταγωνιστές της βραδιάς, όμως, θα είναι οι Judas Priest που έρχονται με νέο άλμπουμ στα σκαριά. Το Ροκγουέιβ ολοκληρώνεται στις 10 Ιουλίου με τον Μανού Τσάο και την Πάτι Σμιθ στην κεντρική σκηνή Terra και συγκροτήματα από το Schoolwave φεστιβάλ στη σκηνή Vibe.

Οι πόρτες θα ανοίγουν καθημερινά από τις 11 το πρωί, ενώ εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στα Ticket House (Αθήνα: Πανεπιστημίου 42, τηλ. 210-36.08.366 και Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310-264880), όπως και μέσω Ιντερνετ, από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.tickethouse.gr.

No comments: