Wednesday, July 1, 2009

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η βροχή «έπνιξε» το Rockwave. ΝΕΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Και οι Μotley Crue μπήκαν στη  λίστα με τα συγκροτήματα που  δεν κατάφερε να δει φέτος το  ελληνικό κοινό

Στόχο το Φεστιβάλ Rockwave έβαλε ο καιρός. Η κακή μέρα για χθες άρχισε γύρω στο μεσημέρι με τις πρώτες έντονες βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι καταστροφές της προηγούμενης ημέρας είχαν με «υπεράνθρωπες προσπάθειες αποκατασταθεί», όμως νέα καταιγίδα που ξέσπασε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα υποχρέωσε σε ακύρωση και της τρίτης χέβι ροκ μέρας. Μούσκεψαν και οι Μotley Crue και όσοι από τους φαν είχαν πάρει τον δρόμο για τη Μαλακάσα. Προσπάθειες γίνονται ώστε να διεξαχθεί κανονικά η σημερινή τέταρτη και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Λώρης από τη διοργανώτρια Didi Μusic μιλάει για «χυδαία και συντονισμένη επίθεση κατά του φεστιβάλ... από υποκινούμενους δημοσιογράφους που ρίχνουν λάσπη στην εταιρεία». Την ίδια στιγμή γεμίζουν τα blogs και καταφθάνουν τα posts αγανακτισμένων και ταλαιπωρημένων φαν που δίνουν την άλλη εικόνα: ενός κόσμου που παγώνει και σιγά σιγά χάνει το κέφι του για τις συναυλίες. Ένα καλοκαίρι συναυλιακό, γεμάτο ακυρώσεις, εμπόδια, ταλαιπωρίες, ακριβά εισιτήρια, μπορεί να πλήττει τους διοργανωτές, αλλά πολύ περισσότερο τους απλούς θεατές.

Πόσω μάλλον όταν οι βροχοπτώσεις, όσο ισχυρές κι αν είναι, είναι ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζεται χωρίς πρόβλημα στο εξωτερικό...

Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για τις συναυλίες που ακυρώθηκαν, μπορούν να τα εξαργυρώνουν από τα ταμεία της Τicket Ηouse (Πανεπιστημίου 42) ή, αν θέλουν, να χρησιμοποιήσουν το εισιτήριό τους για την αποψινή συναυλίααν πραγματοποιηθεί.
  • Μ.Μ., ΤΑ ΝΕΑ: Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

    • Ακυρώθηκε και η σημερινή μέρα του Rockwave

    • Μέχρι τις 6 Αυγούστου η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια [Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009]

No comments: