Thursday, May 7, 2009

Με «Theology» δίπλα στις «Μπαλαρίνες»

Με «Theology» δίπλα στις «Μπαλαρίνες»

  • «Είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου που ζουν και εκφράζονται μέσω της μουσικής». Αυτή ήταν η απάντηση της Sinead O’ Connor όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τη συνύπαρξή της επί σκηνής με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον τραγουδιστή Gordon Gano των Violent Femmes στη συναυλία που θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο Γήπεδο Καραϊσκάκη. Αυτός ήταν και ο λόγος που η ίδια πραγματοποίησε ένα ταξίδι-αστραπή από την Ιρλανδία στην Αθήνα, για να προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος για το συναυλιακό event.
  • Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου η 42χρονη Sinead O’ Connor έκλεψε την παράσταση με την παρουσία της. Εμφανίστηκε φορώντας ένα μεγάλου μεγέθους σταυρό γύρω από το λαιμό της και ένα μακρύ μοβ φόρεμα. Από κοντά έδειχνε αρκετά ντροπαλή, ενώ μερικές στιγμές δεν έκρυψε την αμηχανία της. Αρκέστηκε να μιλήσει περισσότερο για τον τελευταίο της διπλό δίσκο «Theology», που θα παρουσιάζει ζωντανά και στην πρώτη συναυλία της στην Αθήνα. Ακόμη και στην ερώτηση ποια θεωρεί την καλύτερη στιγμή της καριέρας της χαμογέλασε και απάντησε: «To άλμπουμ “Theology”».
  • Επίσης είπε ότι έχει ξαναέρθει στη Ελλάδα πριν από πολλά χρόνια για μόνο μια ημέρα στο πλαίσιο της προώθησης ενός δίσκου και ότι δεν έχει ακούσει την μουσική του Φίλιππου Πλιάτσικα, ωστόσο γνωρίζει το όνομά του. Δίπλα της ο Ελληνας τραγουδιστής ανέφερε πόσο χαρούμενος αισθάνεται που θα μοιραστεί την σκηνή μαζί της, καθώς τη θεωρεί μια «μοναδική προσωπικότητα». Στη συναυλία του Ιουνίου ο Φίλιππος Πλιάτσικας, οικοδεσπότης της βραδιάς, θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Μπαλαρίνες επιτρέπονται» με γκεστ τον Gordon Gano. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Κώστας Μαραβέγιας, ενώ θα συμμετέχει και ο MC Yinka.

Info

- Συναυλία Φίλιππος Πλιάτσικας, Sinead O’ Connor,
Gordon Gano, Παρασκευή 12 Ιουνίου
Γήπεδο Καραϊσκάκη

- Εισιτήρια: 20 ευρώ (αρένα) και 30 ευρώ (κερκίδα)
Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων έως τις 12 Μαΐου.
Κανονικές τιμές: 30 ευρώ (αρένα) και 40 ευρώ (κερκίδα).
Προπώληση: Village Cinemas, Public, Fnac, Ticket House και www.ticketpro.gr

- Πληροφορίες: 210-6465000


Ελεύθερος Τύπος, Πέμπτη, 07.05.09

No comments: