Friday, May 15, 2009

Παίζουν με τα νεύρα 30.000 φαν. Στον αέρα όλη η παγκόσμια περιοδεία των Depeche Mode, καθώς ακυρώθηκαν κι άλλες συναυλίες

  • Χωρίς καμία νεότερη επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία για το τι μέλλει γενέσθαι για τη συναυλία των Depeche Mode, αν θα γίνει και πότε, αλλά και για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, χιλιάδες φαν του συγκροτήματος βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, εκτονώνοντας την οργή τους στα μπλογκ.
  • Για την ώρα, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι «στον αέρα» με τον 47χρονο τραγουδιστή του συγκροτήματος Ντέιβ Γκάχαν να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, καθώς υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις. Χθες τέσσερις ακόμη πόλεις προστέθηκαν στη λίστα με τις ακυρώσεις. Οπως συνέβη σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες σε: Βουκουρέστι (16/5), Σόφια (18/5) Βελιγράδι (20/5) και Ζάγκρεμπ (21/5). Στον αέρα βρίσκονται και οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας.
  • Με πρόθεση να βρεθεί ημερομηνία που θα «κολλάει» στο πρόγραμμα της παγκόσμιας τουρνέ των Depeche Mode, τόσο η ελληνική διοργανώτρια εταιρία Didi Music όσο και ο μάνατζερ του συγκροτήματος προσανατολίζονται για την πιθανή της διεξαγωγή της στην Αθήνα, στον ίδιο χώρο, στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, τον ερχόμενο Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Τίποτα όμως δεν είναι ακόμη σίγουρο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (18/5) το ελληνικό κοινό θα γνωρίζει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η συναυλία ή θα ακυρωθεί οριστικά. Αν ισχύσει η δεύτερη περίπτωση, οι περίπου 30.000 θεατές θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους, αρκεί… να έχουν φυλάξει το απόκομμα. Αλλά και στην περίπτωση που βρεθεί η ημερομηνία, το απόκομμα εξακολουθεί να είναι απαραίτητο για την είσοδο στο χώρο. Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν ήδη πετάξει ή χάσει. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.

Στο νοσοκομείο

  • Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Ντέιβ Γκάχαν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Terra Vibe. Το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolou μετέδωσε πληροφορίες ότι ο Ντέιβ Γκάχαν μεταφέρθηκε για θεραπεία στις ΗΠΑ, όπως επέβαλε η κατάσταση της υγείας του. Στην παρούσα φάση, αναφέρει επίσημη ανακοίνωση στο site του συγκροτήματος, προτεραιότητα έχει η υγεία του Γκάχαν ώστε να ανακάμψει και να βρεθεί στη σκηνή όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα.
  • ΜΑΧΜΟΥΝΤΕΣ ΒΑΪΟΣ, Ελεύθερος Τύπος, Παρασκευή, 15.05.09

No comments: