Monday, May 11, 2009

Στην τελική ευθεία για την εμφάνιση των Depeche Mode στο Terra Vibe

  • Λίγες μόνο ώρες έχουν απομείνει πριν από το μεγάλο show των Depeche Mode στο Terra Vibe Park.

Η απόλυτη electro εμφάνιση των Depeche Mode, που σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής συναυλιακής σεζόν του Terra Vibe Park, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις σε όσους βρεθούν στη Μαλακάσα, αντάξιες της εντυπωσιακής σκηνικής παρουσίας και ενέργειας των Depeche Mode.

Τα τεχνικά στοιχεία και η σκηνοθεσία του show έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν στάδια χωρητικότητας 70.000 θεατών επομένως η κλίμακα και η αναγωγή στο χώρο του Terra Vibe Park δίνουν ήδη την εικόνα της πιο εντυπωσιακής παραγωγής που έγινε ποτέ στο Terra Stage!

Ο Dave Gaha θα «στροβιλιστεί» κυριολεκτικά ανάμεσα στο κοινό, καθώς διάδρομος 15 μέτρων θα «φεύγει» από την δεξιά μεριά της σκηνής προς την αρένα.

Και όσοι είναι πιο μακριά από αυτό το σημείο… δεν πρέπει να ανησυχούν καθόλου! Μεγάλες γιγαντοοθόνες αριστερά και δεξιά της σκηνής αλλά και στο πίσω μέρος του Front of House θα μεταφέρουν στα μάτια όλων των fans κάθε εντυπωσιακή στιγμή αυτού του μοναδικού live show.

Το υπερθέαμα συμπληρώνεται με μια led κουρτίνα τοποθετημένη στο πίσω μέρος της σκηνής, καλύπτοντας επιφάνεια 150m2, στην οποία θα προβάλλονται videos που φέρουν την υπογραφή του πολυβραβευμένου video director των Depeche Mode, Blue Leach.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30. Στις 18:00 θα εμφανιστούν οι MOTOR, στις 19:00 οι PURESSENCE, ενώ οι DEPECHE MODE θα βγουν στη σκηνή του Terra Vibe στις 21:00.

Tιμές εισιτηρίων:

Pl1 100 euro: Ειδικά διαμορφωμένη περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής για καθήμενους και όρθιους και εξασφάλιση θέσης παρκινγκ με την αγορά κάθε τριών εισιτηρίων.

Pl2 80 euro: Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A).

Pl3 60 euro: Ορθίων γενική είσοδος.

No comments: