Thursday, May 7, 2009

Οταν η Σινέντ συνάντησε τον Φίλιππο

  • Μια «άλλη» Ο΄ Κόνορ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για τη συναυλία της με τον Πλιάτσικα

  • Μία από τις πιο απρόσμενες συνεργασίες της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 12 Ιουνίου. Ο αγαπητός στους φίλους της εγχώριας έντεχνης-ροκ σκηνής Φίλιππος Πλιάτσικας θα μοιραστεί την ίδια σκηνή με την άλλοτε επαναστάτρια της ροκ μουσικής Σινέντ Ο΄ Κόνορ. Μαζί τους σε αυτό το πολύωρο θέαμα θα βρεθούν επίσης ο τραγουδιστής των Violent Femmes Γκόρντον Γκάνον,οι Μaraveyas Ιllegal και o ΜC Υinka.
  • Ολοι τους βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο πολυκατάστημα Ρublic στο Σύνταγμα προκειμένου να ενημερώσουν τους έλληνες δημοσιογράφους. Ο Πλιάτσικας δεν μίλησε πολύ καθώς θεώρησε ότι έχει πει σχεδόν τα πάντα στα 19 χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη Σινέντ Ο΄ Κόνορ. Στη συναυλία θα παρουσιάσει τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του και φυσικά κάποια από το νέο άλμπουμ του «Μπαλαρίνες επιτρέπονται».
  • Η Σινέντ Ο΄ Κόνορ πάλι παρουσιάστηκε χαμηλότονη, με μόνο τη γλυκιά φωνή της να θυμίζει την άλλοτε αγαπημένη των φίλων του ανεξάρτητου ροκ. Αν και μόλις 43 ετών, φαινόταν αρκετά αλλαγμένη: το γκριζαρισμένο, ελαφρώς ξυρισμένο κεφάλι της ελάχιστα θύμιζε το εξωπραγματικά όμορφο πρόσωπο που μάγευε στο βιντεοκλίπ τού «Νothing Compares Τo Υou». Σημείωσε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας:
  • «Η πρώτη ήταν πριν από...εκατό χρόνια,για την προώθηση ενός άλμπουμ». Το σόου που θα παρουσιάσει θα είναι ακουστικό και στο μεγαλύτερο μέρος του θα περιέχει τραγούδια από το τελευταίο διπλό άλμπουμ της με τίτλο «Τheology». Είπε επίσης ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθεί με καλλιτέχνες από άλλη χώρα και ότι σημασία έχει ότι θα βρίσκεται στη σκηνή με ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική.
  • Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια θα κοστίζουν ως τις 12 Μαΐου 20 ευρώ για την αρένα και 30 για την κερκίδα, ενώ στη συνέχεια θα είναι κατά δέκα ευρώ ακριβότερα. Προπώληση στα Village Cinemas, στο Ρublic, στα Fnac και στο Τicket Ηouse.
  • ΤΟ ΒΗΜΑ, Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

No comments: