Tuesday, January 5, 2010

Νέος πρόεδρος του συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», ο Κωνσταντίνος Πυλαρινός

Ο Κωνσταντίνος Πυλαρινός αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», ενώ προτείνουν ως μέλος του δ.σ. του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την Λένα Σαββίδη.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, το Δ.Σ. με τη νέα σύνθεση του, συγκροτήθηκε σε Σώμα εκλέγοντας ομόφωνα ως νέο πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Πυλαρινό και ως αντιπρόεδρό τον Επίτιμο Σύμβουλο Επικρατείας, Πέτρο Χριστόφορο.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

  1. Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Πυλαρινός
  2. Αντιπρόεδρος: Πέτρος Χριστόφορος
  3. Γραμματέας: Ιωάννης Μαρίνος
  4. Ταμίας: Γιώργος Αϊδίνης
  5. Μέλη: Έφη Αβέρωφ-Μιχαηλίδου, Πάνος Δημαράς, Στάθης Ευσταθιάδης, Ιωάννης Μάνος, Πωλίνα Πεταλωτή, Νίκος Πετρόπουλος και Μανώλης Σαββίδης.
Παράλληλα, το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει για το δ.σ. του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και σε αντικατάσταση του θανόντος Χρήστου Λαμπράκη, την Λένα Σαββίδη ως μέλος του Δ.Σ. του ΟΜΜΑ. Σχετική επιστολή θα αποστείλει άμεσα στον αρμόδιο υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Πυλαρινός αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου και στο δ.σ. του σωματείου "Υποτροφίες Μαρία Κάλλας". Η νέα σύνθεση του δ.σ. έχει ως εξής:

  1. Πρόεδρος: Κων. Πυλαρινός
  2. Αντιπρόεδρος: Αννα Λαμπράκη
  3. Γραμματέας: Αρης Γαρουφαλής
  4. Ταμίας: Αγγελος Δεληβοριάς
  5. Μέλος: Γιώργος Κουρουπός

No comments: