Sunday, January 31, 2010

Επιστροφή με φλερτ και απωθημένα

Μαχαιρίτσας, Κότσιρας, «Κίτρινα ποδήλατα» συναντούν την Αφροδίτη Μάνου στον «Ζυγό» και λένε «Νο Σμόκιν», σε μια μουσική παράσταση κόντρα σε κάθε είδους απαγορεύσεις

Ενθουσίασαν το κοινό της Θεσσαλονίκης και τώρα ήρθαν στην Αθήνα να μας διασκεδάσουν, με μια μουσική παράσταση κόντρα στις κάθε είδους απαγορεύσεις, εξ ου και ο τίτλος «Νο Σμόκιν».

Επιστροφή με φλερτ      και απωθημένα

Ο λόγος για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Κότσιρα και τα «Κίτρινα Ποδήλατα», που κατέφτασαν στην Πλάκα και στον «Ζυγό» έχοντας μαζί τους μια πολύ σημαντική προσωπικότητα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, την Αφροδίτη Μάνου.

Χωρίς ταμπέλες

Σε μια εποχή δύσκολη, σε όλα τα επίπεδα, εκείνοι επιστρατεύουν την αγάπη τους για την καλή μουσική, τα τραγούδια τους αλλά και το χιούμορ τους και μας προτείνουν ένα είδος διασκέδασης απλό, αληθινό και προσιτό, χωρίς ταμπέλες και σοβαροφάνεια.

Φαίνεται, πάντως, πως μέσα από αυτήν τη συνεργασία ικανοποιούνται πολλά... απωθημένα. «Ηταν ένα απωθημένο πολλών χρόνων να δουλέψω με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα», μας εξομολογήθηκε η Αφροδίτη Μάνου, ενώ ο Γιάννης Κότσιρας χαρακτήρισε τη σχέση του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σαν «ένα φλερτ που υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι τώρα για πρακτικούς λόγους».

Το θέμα είναι πως η κατάλληλη συγκυρία βρέθηκε και τώρα βρίσκονται όλοι μαζί στη σκηνή... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

No comments: