Sunday, December 20, 2009

Χριστούγεννα με τη Σου Μορένο

  • Πολύ σκέρτσο, λάγνο ύφος, δυναμική προσωπικότητα, έντονο μακιγιάζ, πρόκληση, διάθεση για σουίνγκ και χορό κι ένα πρόγραμμα ιδανικό για όσους νοσταλγούν θρυλικές εποχές της τζαζ, όπως οι δεκαετίες του '50 και του '60.


Ο,τι πρέπει για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο και τη γιορταστική ατμόσφαιρα είναι η Σου Μορένο, που εμφανίζεται στο «Χαφ Νόουτ» μέχρι 27 του μηνός. «Εγώ και οι Handsome Men είμαστε πολύ απασχολημένοι γιατί ετοιμάζουμε τις εμφανίσεις μας στην Ελλάδα. Ελάτε για να καταλάβετε τι σημαίνει χολιγουντιανό σουίνγκ» γράφει στην πρώτη σελίδα του σάιτ της (www.suemoreno.com).

Η μελαχρινή performer με την αισθησιακή φωνή έχει ακουστεί σε πολλές διαφημίσεις, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά σόου σαν τραγουδίστρια, ηθοποιός, ενώ περίφημα τα πάει και στον χορό. Το επόμενό της πλάνο, αμέσως μετά τις γιορτές, είναι να συνεργαστεί με παλιούς μουσικούς του Ελβις Πρίσλεϊ -συμμετέχοντας και αυτή στις επίσημες εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 75 ετών από τη γέννησή του. «Οι δυνατότητες της φωνής σε συνδυασμό με το γκλάμουρ και τη στυλάτη πόζα είναι το δυνατό σημείο της Σου Μορένο. Στις εμφανίσεις της, η απόσταση ανάμεσα σε εκείνη και το κοινό εκμηδενίζεται. Σε κάνει να νιώθεις ότι τραγουδά μόνο για σένα. Εχει την ικανότητα να "χειρίζεται" τον κόσμο με το μικρό της δαχτυλάκι», γράφουν συχνά τα ξένα περιοδικά για τις συναυλίες της.

Ολλανδικής καταγωγής, η Σου έχει εμφανιστεί σε πολλές σκηνές σε Ευρώπη, Σκανδιναβία και Αμερική και έχει δουλέψει με πολλούς καλλιτέχνες, όπως οι Κρις Μοντέ, Σταν Πέρκινς (γιος του Καρλ Πέρκινς), Ρόκι Μπαρνέτ, Ντον Ράντι κ.ά. Για τις παραστάσεις της στην Αθήνα έχει ετοιμάσει μαζί με τους «The Handsome Men» μια ενδιαφέρουσα μουσική διαδρομή: έχουν ως βασικό τους άξονα το φρενιτιώδες ροκ εν ρολ από τη δεκαετία του '60, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραλείπουν λάτιν, τζαζ και κάποιες κάντρι πινελιές.

No comments: