Saturday, May 8, 2010

Καλοκαιρινός σταθμός και για τους Gotan Project η Ελλάδα


Ενα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού έρχεται φέτος για δύο μόνο συναυλίες στην Ελλάδα, στη Μονή Λαζαριστών την Κυριακή 20 Ιουνίου και στο θέατρο Λυκαβηττού τη Δευτέρα 21 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους με τίτλο Tango 3.0, οι Gotan Project ετοιμάζονται για άλλες δύο sold out συναυλίες στην Ελλάδα.

Στις δύο εμφανίσεις τους θα παρουσιάσουν τον καινούργιο τους δίσκο που κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου και παράλληλα, θα ερμηνεύσουν γνωστά και πολύ αγαπημένα τραγούδια από όλη τους τη δισκογραφία.

Καταιγιστικοί ρυθμοί τάνγκο, θεατρική παρουσία, υπέροχα εφέ και σκοτεινός ερωτισμός είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μαζί με τη γαλλική φινέτσα και τις αργεντίνικες επιρροές των Gotan Project αναμένεται να συνθέσουν δύο απόλυτα καλοκαιρινές βραδιές.

Η μουσική τους περιλαμβάνει τάνγκο ρυθμούς εμπλουτισμένους με τζαζ προσθήκες και ηλεκτρονικά ακούσματα και αποτελεί ένα συνδυασμό κοσμοπολίτικων ήχων από τη Νέα Υόρκη μέχρι τις παραλίες του Ρίο.

Πληροφορίες: προπώληση εισιτηρίων Αθήνα 45 ευρώ από Metropolis, Fnac, Public, www.tickethour.com, 210 8108228 και στα μηχανήματα EASY PAY της τράπεζας Πειραιώς / Θεσσαλονίκη 35 ευρώ (προπώληση από Metropolis), 40 ευρώ (ταμείο θεάτρου).

No comments: