Tuesday, October 7, 2008

Το καμάρι της βρετανικής ποπ έρχεται ξανά στην Αθήνα

Ο ερχομός τους είναι επιβεβαιωμένος. Οι πληροφορίες είναι απόλυτα ασφαλείς. Οι «Ντιπές Μόουντ» [Depeche Mode], η μπάντα καμάρι της Βρετανικής ελέκτρο - ποπ, στις 12 Μαϊου 2009 θα «επαναπατρισθούν» για μία βραδιά στην Αθήνα. Θα εμφανισθούν λάιβ στο «Τέρα Βάιμπ Πάρκ».

Το καμάρι της βρετανικής ποπ έρχεται ξανά στην Αθήνα

Το συγκρότημα ανακοίνωσε τη νέα του περιοδεία με τίτλο «Τουρ Οφ Δε Γιούνιβερς 2009» χτες στο Βερολίνο. Η Ελλάδα είναι ένας από τους σταθμούς της. Οι «Ντιπές Μόουντ» στη διάρκεια του 2009 (πιθανά τον Απρίλιο) θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, που αυτή την περίοδο ηχογραφούν στη Νέα Υόρκη.

Εως σήμερα το συγκρότημα, που γεννήθηκε το 1980 στο Εσεξ της Αγγλίας, έχει καταφέρει πωλήσεις (σε άλμπουμ) που ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου. Και οι τιμές τους είναι 60, 80 και 100 ευρώ. Τι άλλο; Η περιοδεία των Μόουντ θα ξεκινήσει στις 10 Μαϊου από το Ισραήλ. Θα περάσει από 28 πόλεις 22 χωρών. Αναμένεται να την παρακολουθήσουν 1,3 εκατ. θεατές.

Οι «Ντιπές Μόουντ» είναι το μοναδικό συγκρότημα από τη Βρετανική ελέκτρο - ποπ σκηνή των 80ς που καταφέρνει να συγκινεί ακόμα εκατομμύρια ακροατές.

No comments: