Wednesday, October 27, 2010

Scorpions: Σήμερα το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Από την εμφάνιση του συγκροτήματος στη Βολιβία, τον Σεπτέμβριο

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καταφθάνουν απόψε οι Scorpions. Η συναυλία, που θα είναι και η τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας, επρόκειτο να δοθεί στις 6 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων υγείας του τραγουδιστή Κλάους Μάινε. Τα εισιτήρια που είχαν προπωληθεί για τις 6 Οκτωβρίου ισχύουν κανονικά για τη σημερινή συναυλία. Οι θρυλικοί «Σκορπιοί» έρχονται στην Αθήνα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους «Get your Sting and Blackout». Η περιοδεία, η τελευταία που θα κάνουν οι Scorpions, ανακοινώθηκε στις αρχές του χρόνου και στις 7 Μαΐου ξεκίνησε από τη Γερμανία. Στις συναυλίες τους παρουσιάζουν μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια τους. Την ολοκλήρωση της περιοδείας θα διαδεχθεί το 2011 η κυκλοφορία DVD με στιγμιότυπα από αυτήν. «Μετά 40 χρόνια διαδρομής στο τρελό τρένο του ροκ εν ρολ, αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Είναι καλό να βάζεις τέλος όταν είσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν κάτι που ίσως έπρεπε να γίνει δέκα χρόνια πριν» τόνισε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Κλάους Μάινε, στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης Τύπου στις αρχές του χρόνου. Αποκάλυψε δε, ότι η ιδέα της διάλυσης των Scorpions προέκυψε μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου τους άλμπουμ «Sting in the tail».

«Τότε αναρωτηθήκαμε πώς θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μία τόσο δυναμική δουλειά. Η απόφαση πάρθηκε από όλους μαζί, δεν υπήρξαν ούτε τσακωμοί, ούτε διαφωνίες. Έχουμε ενέργεια και θέλουμε να τη διατηρήσουμε ώς την τελευταία συναυλία μας. Το χρωστάμε, άλλωστε, στους θαυμαστές μας» είπε.

Στην Ελλάδα, το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους τα τελευταία χρόνια ξεπερνά τις 200.000. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Firewind.
  • Τιμές εισιτηρίων: Αρένα 38 ευρώ, κερκίδες 43 ευρώ, VIP καθίσματα 60 ευρώ, Golden Arena 55 ευρώ.
Προπώληση στα: Ticket House, Public, Village Cinemas και ηλεκτρονικά στo www.ticketarena.gr.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 9472050

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=363388&dt=27/10/2010#ixzz13ZU9HfXC

No comments: