Wednesday, October 20, 2010

NEWSALBUMS GIGS INTERVIEWS ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ JUMPING FISH LIVE ΣΤΟ GAGARIN 205

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ JUMPING FISH LIVE ΣΤΟ GAGARIN 205 
To Jumping Fish Live επιστρέφει για δεύτερη φορά και ετοιμάζεται να burn this city την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου με τους New Young Pony Club, τους Radio Dept. και μερικά από τα συγκροτήματα που αναδείχθηκαν μέσα από το Jumping Fish τους τελευταίους μήνες. Το εορταστικό (γιατί είχαμε και γενέθλια) διήμερο θα πραγματοποιηθεί στο Gagarin 205 βρέξει-χιονίσει.
 
Οι Radio Dept. το καταξιωμένο συγκρότημα από τη Σουηδία με τους φανατικούς θαυμαστές που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο shoegaze συνδυάζοντας στοιχεία από τους My Bloody Valentine και τους Smiths, και οι New Young Pony Club, η hip λονδρέζικη πεντάδα που αποφοίτησε με άριστα από την τάξη του φρέσκου electro-indie ήχου, θα είναι οι headliners του διημέρου 20 και 21 Οκτωβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space. Θα πλαισιώνονται από καλλιτέχνες και συγκροτήματα που αναδείχθηκαν μέσα από το Jumping Fish.
 
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου πριν τους New Young Pony Club θα εμφανιστούν οι Expert Medicine (Jumping Fish Σεπτεμβρίου με το "Mr. Crisis"), οι Playground (Jumping Fish Μαρτίου με το "Delmi") και οι No Profile (Jumping Fish Δεκεμβρίου με το "The Bitter"), ενώ την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου πριν από τους Radio Dept. θα προηγηθούν οι Travel Mind Syndrome (Jumping Fish Ιανουαρίου με το "Breeze Of Light"), ο His Majesty The King Of Spain (Jumping Fish Ιουνίου με το "Come On (Pretty Baby)") και οι Trap (Jumping Fish Οκτωβρίου 2010 με το "Falling").

Όπως συνηθίζεται στις πολιτισμένες κοινωνίες, υπάρχει αντίτιμο, αλλά είναι μικρό: το εισιτήριο για την κάθε μέρα κοστίζει 10 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 και οι συναυλίες ξεκινούν αυστηρά στις 20:00.

ΧΩΡΟΣ. Gagarin 205, Λιοσίων 205

No comments: