Monday, September 7, 2009

Μεθυσμένοι νεαροί διέκοψαν τη συναυλία Μπρέγκοβιτς

Μεθυσμένοι νεαροί διέκοψαν τη συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς στα Γιάννενα. Οι διοργανωτές δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την είσοδο μεθυσμένων νεαρών που μιλούσαν Ιταλικά, οι οποίοι θέλησαν να ανέβουν στην εξέδρα και να χορέψουν, ενώ ταυτόχρονα -και σε κατάσταση εκτός εαυτού- αποδοκίμαζαν τον Μπρέγκοβιτς πετώντας του μπουκάλια με νερό.


Μεθυσμένοι νεαροί διέκοψαν τη συναυλία Μπρέγκοβιτς

Η συναυλία του Σέρβου δημιουργού και της μπάντας του «Για γάμους και κηδείες» ξεκίνησε κανονικά το βράδυ της Παρασκευής και ο Γκ. Μπρέγκοβιτς έπαιζε και διηύθυνε την ορχήστρα για περισσότερη από μιάμιση ώρα στο υπαίθριο θέατρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών στο Φρόντζο.

Ξαφνικά μια παρέα νεαρών αλλοδαπών επιχείρησαν να φτάσουν στην εξέδρα και λόγω των ελλιπών μέτρων ασφάλειας το πέτυχαν. Αρχισαν λοιπόν να πετούν μπουκάλια με νερό προς τον Μπρέγκοβιτς και να τον αποδοκιμάζουν με γιουχαϊσματα.

Ο γνωστός συνθέτης και δημιουργός μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κινηματογράφου αποχώρησε και η συναυλία διακόπηκε, σε λίγα λεπτά όμως επέστρεψε γιατί προς στιγμή φάνηκε ότι τα πνεύματα ηρέμησαν και οι νεαροί απομακρύνθηκαν.

Ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί το πρώτο μουσικό κομμάτι μετά τη διακοπή της συναυλίας και η παρέα των νεαρών βρέθηκε πάνω στην εξέδρα με διάθεση να... χορέψει. Το κοινό τούς αποδοκίμαζε, ζητούσε από τους υπευθύνους του Πολιτιστικού Συλλόγου Πανωσουδενιωτών -που διοργάνωσαν τη συναυλία- να προστατεύσουν τον Μπρέγκοβιτς και τους μουσικούς του και τελικά η βραδιά ολοκληρώθηκε βίαια.

Οι 3.000 θεατές αποχώρησαν απογοητευμένοι για την απότομη διακοπή της συναυλίας, ενώ ο Μπρέγκοβιτς δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του. [ΕΘΝΟΣ, 07/09/2009]


No comments: