Tuesday, September 8, 2009

Η φωνή των Πίστολς ξανά στη σκηνή

Ο διάσημος πανκ τραγουδιστής Τζον Λάιντον, γνωστός στους πολλούς ως Τζόνι Ρότεν των «Σεξ Πίστολς», ανακοίνωσε την επανένωση του συγκροτήματος «Πάμπλικ Ιματζ LΤD» για μια μίνι περιοδεία πέντε συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Δεκέμβριο. Ο Ρότεν είπε σε συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική εφημερίδα «Γκάρντιαν» πως το ισχυρό γκρουπ που δημιούργησε το 1978, έναν χρόνο μετά τη διάλυση των «Σεξ Πίστολς», και με το οποίο πορεύτηκε καλλιτεχνικά για 14 ολόκληρα χρόνια, θα πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις, με νέα όμως σύνθεση.

Η φωνή των Πίστολς ξανά στη σκηνή

Οι ανανεωμένοι «Πιλ» -είναι η συντομογραφία του ονόματος του συγκροτήματος- θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους στις 14 Δεκεμβρίου από το Μπέρμιγχαμ. «Θα δούμε πού αλλού μπορούμε να πάμε» είπε ο Λάιντον και συμπλήρωσε: «Κάποια πράγματα μπορεί να θυμίζουν το παλιό συγκρότημα και κάποια άλλα όχι».

Το σίγουρο πάντως είναι πως στις συναυλίες αυτές θα παιχτούν μεγάλες επιτυχίες, όπως τα «Πάμπλικ Ιματζ» και «Δις ιζ νοτ ε λαβ σονγκ». Ο Λάιντον φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό επιθυμεί να ξαναζήσει στιγμές του παρελθόντος, καθώς πέρσι επανενώθηκε με άλλα μέλη των «Σεξ Πίστολς» για μια σειρά συναυλιών.

Παρ όλα αυτά ο ίδιος δηλώνει πως οι «Πιλ» είναι η πρώτη του αγάπη. [ΕΘΝΟΣ, 08/09/2009]

No comments: