Monday, October 12, 2009

«Πανδαιμόνιο» από τους Pet Shop Boys στην Ελλάδα

  • «Εγκαινιάζουν» νέο συναυλιακό χώρο, στο αεροδρόμιο της Αθήνας - Θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη
  • Για δύο συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχονται τον Νοέμβριο στην Ελλάδα οι βετεράνοι της Electropop, Pet Shop Boys.

Έχοντας στις αποσκευές τους το βραβείο που πήραν στα φετινά Brits για τη συνολική προσφορά τους στην ποπ μουσική και... πενήντα εκατομμύρια δίσκους, οι Νιλ Τέναντ και Κρις Λόου θα τραγουδήσουν την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη. Οι εμφανίσεις τους εντάσσονται στην παγκόσμια περιοδεία "Pandemonium Tour", η οποία ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου από τη Ρωσία και θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο. Συνολικά θα επισκεφτούν 76 πόλεις.

Οι Pet Shop Boys έχουν εμφανιστεί δύο ακόμη φορές στην Ελλάδα, στον Λυκαβηττό και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Αυτή θα είναι όμως η πρώτη φορά που θα φέρουν μαζί τους ένα οπτικοακουστικό σόου, βγαλμένο από την χρυσή για εκείνους εποχή των αρχών της δεκαετίας του '90. Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου.

Η συναυλία του ντουέτου στην Αθήνα θα είναι η πρώτη που θα γίνει στο Metropolitan Expo, στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία, Show What, ο χώρος συνολικής έκτασης 160.000 τμ, με 4.000 δωρεάν θέσεις στάθμευσης, μπορεί να εξυπηρετήσει έως 12 χιλιάδες θεατές. Παράλληλα, είναι εφικτή η πρόσβαση με το Μετρό, λεωφορείο ή τον Προαστιακό. Μένει να διαπιστώσουμε με τ΄αυτιά μας, αν θα κερδηθεί και το "στοίχημα" της ακουστικής του χώρου.

Οι Pet Shop Boys στα βραβεία Brit

No comments: