Thursday, December 9, 2010

Μουσική βραδιά με τον Αγγελο Παπαδημητρίου στο Εθνικό Θέατρο

ΛΟΥΙΖΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ | Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010  [ 07:50 ]
  
Μία βραδιά με τίτλο «Πλούσιοι και φτωχοί» παρουσιάζει απόψε τα μεσάνυχτα ο Άγγελος Παπαδημητρίου μαζί με μία ομάδα νέων ηθοποιών του Εθνικού. Ο γνωστός εικαστικός και ηθοποιός θα ερμηνεύσει παλιά ερωτικά τραγούδια στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του κτιρίου Τσίλλερ στην Αγίου Κωνσταντίνου. Με διάθεση νοσταλγική αλλά και παιχνιδιάρικη αυτοσχεδιάζει προσκαλώντας φίλους του από το κοινό να πάρουν το μικρόφωνο και να τον συνοδεύσουν.


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο «χειρότερο μέρος της Αθήνας, τη χειρότερη ώρα», όπως λέει αστειευόμενος ο πρωταγωνιστής της βραδιάς αναφερόμενος στην τοποθεσία του κτιρίου Τσίλλερ. «Μη φοβάστε όμως ελάτε, θα διασκεδάσουμε», υπόσχεται. «Θα κάνουμε γνωριμίες και θα δεχόμαστε παραγγελίες». Σε μια εποχή όπου ο κόσμος διστάζει να επισκεφθεί το κτίριο της Αγίου Κωνσταντίνου λόγω της υποβάθμισης της περιοχής, η πρωτοβουλία αυτή του Εθνικού Θεάτρου συνιστά μία πρόσκληση να δούμε τη γειτονιά με άλλο μάτι.
Ο Αγγελος Παπαδημητρίου έχει σχέση εξάρτησης με το τραγούδι και τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με τη Λυρική Σκηνή (εμφανίστηκε πέρισι στο «Μικρόβιο του Ερωτα»). Το ρεπερτόριο της αποψινής βραδιάς υπόσχεται «τραγούδια παμπάλαια, θανατηφόρου έρωτος χωρίς ελπίδα», τραγούδια μεγάλων συνθετών που τα έχουν ερμηνεύσει ανεξίτηλα η Δανάη, η Κάκια Μένδρη, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Σοφία Βέμπο, η Σωτηρία Μπέλλου. Στην εντυπωσιακή Αίθουσα Χορού με τους πολυελαίους, η κάθε παρέα θα έχει τη δυνατότητα να στήσει τις καρέκλες της σε «πηγαδάκια», ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών από το μπαρ. Ανάμεσα στο κοινό αναμένεται να εμφανιστούν και να συνοδεύσουν τον Παπαδημητρίου οι φίλες του Μελίνα Τανάγρη, Ευανθία Ρεμπούτσικα και ίσως η Αρλέτα.
  • Στο πιάνο ο συνθέτης Κορνήλιος Σελαμσής.
  • Στις 24:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του κτιρίου Τσίλλερ, Εθνικό Θέατρο, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα. Ωρα προσέλευσης 23.45.
    Είσοδος: 5 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=372392&dt=09/12/2010#ixzz17gpqHb2R

No comments: