Wednesday, April 14, 2010

Οι «Scorpions» στην Ελλάδα τον Ιούνιο


Τρεις συναυλίες θα δώσουν οι «Scorpions» στην Ελλάδα, τον Ιούνιο σε Ιωάννινα (5/6), Θεσσαλονίκη (7/6) και Πάτρα (9/6). Οι συναυλίες θα δοθούν στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του συγκροτήματος, που θα διαλυθεί μετά από 40 χρόνια πορείας.

Κλάους Μάινε, τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος, βρέθηκε Θεσσαλονίκη για να μιλήσει γι’ αυτή την απόφαση των μελών του γκρουπ, αλλά και για τις τρεις συναυλίες.

"Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να είχαμε κάνει πριν από 10 χρόνια", είπε. "Το αποφασίσαμε τώρα, μετά από την ηχογράφηση του τελευταίου μας cd 'Sting in the tail', που είναι πολύ δυναμικό και βρισκόμαστε ακόμη σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο", πρόσθεσε.

Άλλωστε, όταν ολοκληρωθεί η αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους, που θα διαρκέσει 2,5 με 3 χρόνια, τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος θα διανύουν την έκτη δεκαετία της ζωής τους και δεν θα μπορούν, όπως είπε, να ανταποκριθούν όπως θα ήθελαν στις απαιτήσεις των συναυλιών.

Παρ’ όλα αυτά, πρόσθεσε ο Κλάους Μάινε, θα συνδέονται πάντα μουσικά, ενώ δεν απέκλεισε να κυκλοφορήσουν κάποια από τα πάρα πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια τους.

No comments: