Thursday, March 4, 2010

Έμα Σάπλιν, Μίσια και Ντιόν Γουόργουικ έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τρεις κυρίες της διεθνούς μουσικής σκηνής υποδέχεται τον Μάρτιο το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έμα Σάπλιν, Μίσια και Ντιόν Γουόργουικ έρχονται στη χώρα μας για να μας μαγέψουν με τις υπέροχες μελωδίες τους.

Η Έμα Σάπλιν θα παρουσιάσει παλιά αλλά και νεώτερα τραγούδια από τη δουλειά της με τίτλο Macadam Flower. Η διάσημη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 20.30 το βράδυ. Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η συναυλία θα επαναληφθεί και την επομένη, 7 Μαρτίου, την ίδια ώρα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Φοιτητικό 25 ευρώ, Γ' ζώνη 35 ευρώ, Β' ζώνη 50 ευρώ, Α' ζώνη 65 ευρώ και διακεκριμένη ζώνη 90 ευρώ. Τα εισιτήρια της πρώτης συναυλίας έχουν εξαντληθεί.

Στις 8 Μαρτίου (ώρα 21:00) θα εμφανιστεί στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη η ιέρεια του fado, Μίσια, για να τραγουδήσει για την ψυχή, τον έρωτα, τη ζήλια, το πάθος, τη χαρά, τη ζωή και το θάνατο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 25 ευρώ (φοιτητικά) - 35 ευρώ - 45 ευρώ - 60 ευρώ - 75 ευρώ (Διακεκριμένη Ζώνη).

Τέλος, επτά ημέρες μετά, στις 15 Μαρτίου, έρχεται στην Αθήνα η διάσημη ερμηνεύτρια, ηθοποιός, ακτιβίστρια, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών και ...θεία της Γουίτνεϊ Χιούστον, Ντιόν Γουόργουικ.

Η Γουόργουικ, που αγαπήθηκε μέσα από τραγούδια όπως τα «Ι Say Α Little Ρrayer» και «Do Υou Κnow Τhe Way Τo San Jose», θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, (ώρα 20:30). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 30 ευρώ (φοιτητικά) - 40 ευρώ - 55 ευρώ - 70 ευρώ - 100 ευρώ (Διακεκριμένη Ζώνη). Έναρξη προπώλησης: Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του Μεγάρου και στο εκδοτήριο της οδού Ομήρου 8 στο Σύνταγμα (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-16.00) και τηλεφωνικώς με πιστωτική κάρτα στο 210 7282.333 ή στο www.megaron.gr.

No comments: