Thursday, April 10, 2008

JAMES BLUNT: ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥΛΗΣΕ 15 ΕΚΑΤ. ΑΝΤΙΤΥΠΑ

Τραγουδά φολκ - ροκ μουσική. Και τα τραγούδια που γράφει είναι σαν τη σοκολάτα. Ενώνουν συνειδήσεις, λόγω «γεύσης». Πουλούν εκατομμύρια. Ο Τζέιμς Μπλαντ [James Blunt] γράφει μπαλάντες για όλη την οικογένεια. Τα δύο άλμπουμ που έχει ηχογραφήσει έως σήμερα έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα.

Με δύο άλμπουμ πούλησε 15 εκατ. αντίτυπα

Ο Μπλαντ, ο Βρετανός τραγουδιστής που χωρίς κοσμικές ακροβασίες και σκάνδαλα κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση κάθε εύκολου ή δύσκολου ποπ τσαρτ, την Πέμπτη 19 Ιουνίου θα εμφανιστεί στην Αθήνα, στο «Θέατρο Λυκαβηττού». Ο Μπλαντ πήρε σοβαρά τον ρόλο του στη μουσική μόλις το 2004. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ενεργός στη φιλανθρωπική οργάνωση «Γιατροί χωρίς Σύνορα». Και πριν απ αυτή στον στρατό της Βρετανίας. Κυριολεκτικά από το πουθενά, το 2005 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του, το άλμπουμ με τίτλο «Βack To Βedlam». Ο πολύ κοντά στην ανεξάρτητη βρετανική ποπ, φολκ ήχος του έγινε μπεστ σέλερ. Πούλησε κοντά στα 11 εκατομμύρια.

Back to Bedlam - CLEAN

Τον Σεπτέμβρη της περασμένης χρονιάς ο Μπλαντ κυκλοφόρησε το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο «Αll the Lost Souls». Μια δουλειά που έως σήμερα έχει πουλήσει κοντά στα 4 εκατομμύρια αντίτυπα. Οι τιμές εισιτηρίων για τη συναυλία του Μπλαντ έχουν ως εξής: (προπώληση) για τα πρώτα 2.000 εισιτήρια 45 ευρώ. Μετά την «εξάντλησή» τους 50 ευρώ. «Ταμείο» 55 ευρώ.

No comments: