Wednesday, May 23, 2007

Σκόρπιονς, Τζο Κόκερ...


Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, όσοι πιστοί προσέλθετε! Συναυλία-φεστιβάλ με "τους "Σκόρπιονς...
Η σύνθεση του «Σκόρπιονς Φέστιβαλ», εκτός από αυτούς, περιλαμβάνει και τις εμφανίσεις του πρώην χίπι - ρόκερ του αειθαλή Τζο Κόκερ, του πανκ - ροκ συγκροτήματος Τζούλιετ & Δε Λικς (Juliett & the Licks) όπως επίσης και μιας ελληνικής μπάντας που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά θα «ανοίξει» τη δράση του ροκ γεγονότος.

Ο Κλάους Μάινε, σχολιάζοντας το «παρών» του κόσμου, διάλεξε τις παρακάτω λέξεις: «Εδώ και χρόνια έπαψα να πιστεύω πως ένα τραγούδι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Όμως, δεν μπορώ παρά να συνεχίζω να τραγουδώ για την ανάγκη μας για αγάπη, κατανόηση και ειρήνη σε όλο τον κόσμο». Ενώ σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των «Σκόρπιονς», δήλωσε: «Είναι μια παραγωγή που με κάνει περήφανο. Συνεργαστήκαμε με ένα υπέροχο παραγωγό και με μουσικούς που έχουν καταφέρει υπέροχα πράγματα στον χώρο της ροκ μουσικής». [Έθνος, 22/5/2007]

Οι «Σκόρπιονς», ως βασική ατραξιόν του ομώνυμου φεστιβάλ, θα εμφανιστούν τελευταίοι. Πριν από αυτούς θα εμφανιστεί ο Τζο Κόκερ, με «φουλ μπάντα». Και πριν από αυτόν θα εμφανιστεί η Τζούλιετ Λιούις (γνωστή και ως ηθοποιός χολιγουντιανών παραγωγών, που έχει κρατήσει ρόλους δίπλα σε ηθοποιούς, όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Γούντι Αλεν), με το συγκρότημά της. Οι τιμές των εισιτηρίων, για τη συναυλία, που θα γίνει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, είναι: 40 ευρώ (αρένα), 50 ευρώ (κερκίδα) και 80 ευρώ (VIP).

No comments: