Tuesday, June 7, 2011

To Αrk Festival πάει Θεσσαλονίκη

Μετά την Αθήνα η εναλλακτική ελληνική σκηνή γιορτάζει στον βορρά
To Αrk Festival πάει Θεσσαλονίκη
Οι Imam Baildi εμφανίζονται στο Ark Festival την Τετάρτη 29 Ιουνίου
Μετά την περσινή του επιτυχία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το Ark Festival, πριν επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα... ανηφορίζει στις 28 και 29 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Μονή Λαζαριστών. Σαν να μην πέρασε μια ημέρα θα έχει και πάλι την ίδια πανηγυρική διάθεση, φιλοξενώντας εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, χωρίς να αδιαφορεί και για το παρελθόν.
«Σημαιοφόροι» της πρώτης του ημέρας θα είναι οι Χειμερινοί Κολυμβητές για να ακολουθήσουν οι Maraveyas Ilegal, οι Θεσσαλονικείς Xaxakes, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τους Burger Project, τον Πάνο Μουζουράκη, το Λεωνίδα Μπαλάφα, τους Imam Baildi, τους Ska Bangies και τους 63 High.

Δέκα καλλιτέχνες επί σκηνής ένα διήμερο που θα προσπαθήσει να μας γεμίσει ενέργεια, τηρώντας - όπως στα περισσότερα πράγματα στην ζωή - τη συνθήκη που δηλώνει πως χρειάζονται δύο μέρη για να παραχθεί ενέργεια: Η δράση των καλλιτεχνών και η αντίδραση των θεατών. Αλλωστε το πρόγραμμα του διημέρου προβλέπεται να διαρκέσει συνολικά 12 ώρες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Τρίτη 28 Ιουνίου: Χειμερινοί Κολυμβητές Maraveyas Ilegal, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ska Bangies.

Τετάρτη 29 Ιουνίου: Monika, Xaxakes, Burger Project, Imam Baildi, 63 High.

No comments: