Saturday, October 13, 2012

Κι όμως είναι δυνατόν! Κυκλοφορεί νέο τραγούδι από τους Rolling Stones!



 
Νέο τραγούδι από τους Rolling Stones!
Το «Doom and Gloom» θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου με τη νέα συλλογή τους «Grrr!»





Την επιστροφή τους στη δισκογραφία, έστω και με ένα μόλις τραγούδι, επιβεβαίωσαν σήμερα οι Rolling Stones, καθώς από το πρωί παίζεται στους ραδιοσταθμούς όλου του κόσμου, το ολοκαίνουργιο «Doom and Gloom». Είναι το πρώτο καινούργιο υλικό της παρέας του Μικ Τζάγκερ εδώ και έξι χρόνια. Ηδη προεξοφλείται ότι οι Rolling Stones θα συνοδεύσουν το νέο τραγούδι και το επερχόμενο άλμπουμ-συλλογή με τουλάχιστον τέσσερις συναυλίες τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Το καινούργιο τραγούδι θα συμπεριληφθεί και στο άλμπουμ «Grrr!», με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της βρετανικής μπάντας, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου.

Ο ήχος του «Doom and Gloom» είναι συγκριτικά πιο «σκληρός» από τα τελευταία τραγούδια, με τον «Guardian» να επισημαίνει ότι ήταν επιθυμία του παραγωγού Ντον Γουάς να δώσει έμφαση στις κιθάρες του Κιθ Ρίτσαρντς και του Ρον Γουντ.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού και το εν αναμονή άλμπουμ ανανέωσε τις φήμες που θέλουν τους Rolling Stones, να προγραμματίζουν μια σειρά συναυλιών.

Μολονότι δεν υπήρξε περιοδεία για τα 50χρονα της μπάντας που συμπληρώθηκαν εφέτος, τόσο ο Κιθ Ρίτσαρντς όσο και πιο πρόσφατα, ο σαξοφωνίστας Μπομπ Κις, ο οποίος παίζει συχνά μαζί τους, έχουν μιλήσει ανοιχτά για συναυλίες στο Λονδίνο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι Rolling Stones θα δώσουν δύο συναυλίες τον Νοέμβριο στο Λονδίνο καθώς και άλλες δύο στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ τον Δεκέμβριο! Στον σχεδιασμό υπάρχει και μία ακόμη συναυλία στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

No comments: