Wednesday, July 5, 2017

Οι Foo Fighters βάζουν «φωτιά» στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου

Ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα σύγχρονα ροκ συγκροτήματα, οι Foo Fighters, θα έρθουν στην Ελλάδα στις 10 Ιουλίου για μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο της δημοφιλούς εκπομπής «Landmarks Live In Concert» του τηλεοπτικού δικτύου PBS.
Οι Foo Fighters θα παίξουν ένα ειδικά διαμορφωμένο set έτσι ώστε να μην ξεπερνάει η ένταση του ήχου τα επιτρεπτά όρια, ενώ δε θα επιτραπεί η χρήση drone για τη μαγνητοσκόπηση της συναυλίας.
Στις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο.
Παρά τις πρώτες εκτιμήσεις, που ήθελαν την είσοδο στη συναυλία να γίνεται μόνο με προσκλήσεις, τελικά φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Το ενδεχόμενο μιας συναυλίας των Foo Fighters στον χώρο του Ηρωδείου αποτέλεσε θέμα συζήτησης για το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο τους τελευταίους μήνες, το οποίο πριν από λίγες μέρες έδωσε τη σχετική έγκριση για προσωρινή παραχώρηση του χώρου.
Το setlist των Foo Fighters θα είναι ειδικά διαμορφωμένο και σχετικά «ήσυχο», λόγω των περιορισμών που εισηγήθηκε το ΚΑΣ.
Η επίσημη ανακοίνωση, καθώς και οι λεπτομέρειες των εισιτηρίων, θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Όσοι πάντως δεν καταφέρουν να αποκτήσουν πρόσκληση ή εισιτήριο, θα μπορέσουν να απολαύσουν μέσω live streaming τη ζωντανή αναμετάδοση τριών τραγουδιών, διάρκειας περίπου 10 λεπτών.

πηγή: clickatlife

No comments: