Tuesday, May 4, 2010

Οι «Μπον Τζόβι» «βλέπουν» συναυλία στην Ελλάδα

Οι «Μπον Τζόβι» «βλέπουν» συναυλία στην Ελλάδα

Η συναυλία του Οζι «έκλεισε», η εταιρεία απάντησε στις φήμες που ήθελαν τον διάσημο και ιστορικό χέβι μέταλ τραγουδιστή στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, στέλνοντας δελτίο Τύπου που το επιβεβαίωσε.

Εκεί που κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο εμφανίζεται. Μια νέα σειρά ονομάτων παρελαύνουν μπροστά από το μνημείο της φήμης, τονίζοντας πως οι διοργανωτές συναυλιών δεν λυγίζουν στη θέα του οικονομικού μπλουζ που ακούν θέλοντας και μη οι Ελληνες.

Η πρώτη φήμη λέει πως την επόμενη χρονιά (το 2011) στην Ελλάδα θα έρθει η χαρντ ροκ μπάντα «Μπον Τζόβι».

Η δεύτερη φήμη λέει πως παρτενέρ στο φεστιβάλ Ετζέκτ (στις 13 Ιουλίου στο «Γήπεδο Ξιφασκίας», Ολυμπιακά Ακίνητα) των χαρντ ρόκερ «Φέιθ Νο Μορ» θα είναι η καλιφορνέζικη και εντόνως πολιτικοποιημένη πανκ ροκ μπάντα «Μπαντ Ριλίτζιον».

Ακόμα μία μπάντα που φέρεται να έχει κλείσει συναυλία στην Ελλάδα, το πότε δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί, είναι η σκανδιναβική χαρντ ροκ ατραξιόν των «H.I.M.».

Σίγουροι για τον Σεπτέμβρη θεωρούνται και οι προγκρέσιβ ρόκερ «Αρκάιβ». Ακόμα ένα από τα ονόματα που ανακοίνωσαν τον ερχομό τους στην Ελλάδα, και μάλιστα για μίνι περιοδεία, είναι και το βελγικό ποπ - σόουλ - λάτιν σχήμα των «Βάγια Κον Ντίος».

Θα εμφανιστούν: στις 15 Ιουλίου στην Πάτρα, στις 17 Ιουλίου στην Πρέβεζα, στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 8 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

No comments: